Activiteiten op het Plein

25 september 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Morgen introduceert de S.P.P.N. twee nieuwe evenementen op Het Plein: 'Ambachtelijk Nijkerk'; een creativiteitsmarkt voor iedereen! Is een markt, waar zeker 26 kramen staan, en waar allerlei soorten hobby's onder de aandacht gebracht worden. Een héél uitlopend aanbod waaronder bijvoorbeeld de kunst van het zijde schilderen,figuurzagen, antieke poppen maken of eieren beschilderen zullen onder de aandacht van nieuwe hobbyisten gebracht worden zodat menig winteravond gevuld kan worden met creatieve zaken.

Voor kinderen zijn er een aantal workshops die door enkele deelnemers georganiseerd worden. Gewoon op de hoek van de kraam kunnen de kinderen dan bezig zijn met bijvoorbeeld cupcakes versieren, van fietsbanden leuke spulletjes maken of leren vilten en kleien.

De meeste standhouders komen uit Nijkerk en omgeving dus kunnen bezoekers ook altijd op een later tijdstip nog eens een workshop gaan volgen of gewoon eens gaan kijken.

De Modeshow is ook een nieuw en hopelijk jaarlijks terugkerend evenement op het Plein.

Gaby Haverlag van Charme en Chique en Dolly van den Akker van de SPPN hebben samen hun schouders onder de organisatie gezet en regelden

maar liefst 18 enthousiaste winkeliers die gezamenlijk de nieuwe najaarsmode aan u zullen tonen. Dames-, heren- en kinderkleding maar ook alle bijpassende accessoires zoals sieraden, schoenen, tassen en brillen zullen te zien zijn. Om maar niet de ondermode, sportmode en zelfs hondenmode te vergeten!

Op bijpassende muziek, verzorgd door Gerrit van L&G music, zullen mannen, vrouwen, kinderen en dus ook honden (!) op een Catwalk van 20 meter lang drie shows lopen zodat u weer helemaal op de hoogte bent voor het komende seizoen. De shows beginnen om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Er zijn zit- en staanplaatsen op het Plein.

Speciaal voor u hebben bijna alle deelnemende winkeliers a.s. zaterdagmiddag een gezamenlijke actie verzonnen. Er zullen flyers uitgedeeld worden waarmee 10% korting op hun nieuwe collecties zal worden gegeven! Een mooi moment dus om de wintergarderobe aan te vullen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie