Mega uitgaanssensatie opent haar deuren in Nijkerk

24 september 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op zaterdag 20 oktober openen vader en zoon Veer in Nijkerk de nieuwste uitgaanslocatie van Nederland, genaamd 'The Central Dome'.

Het duo Veer wil inspelen op de trend van indoorfestivals. 'The Central Dome' is geen club, geen disco, geen poppodium. In The Central Dome komen evenementen met de nadruk op belevenis. The Central Dome moet dé muzieklocatie van Midden-Nederland worden met muziek, dans en vooral beleving.'' The Central Dome kan tot meer dan 4000 bezoekers herbergen verdeeld over vier zalen.

Volgens Bert en John Veer moet de Central Dome een gat opvullen in de regio. ,,Amsterdam kent de Heineken Music Hall, de Ziggodome en de Arena. Arnhem heeft de Gelredome. Nu krijgt Nijkerk zijn eigen Dome. The Central Dome moet een begrip worden in de regio van Zwolle tot Amersfoort, zodat er weer eens wat gebeurd in de regio.''

Bert Veer heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van feesten en evenementen. Hij was lang eigenaar van de wijd en zijd bekende discotheek Starlight in Nijkerkerveen, welk hij in het jaar 2000 verkocht. Samen met zijn zoon John is hij eigenaar van Takens in Balkbrug, dat is uitgeroepen door ClubJudge tot het beste uitgaanscentrum van Nederland.

Het eerste muzikale evenement is voorzien op zaterdag 20 oktober. Dat moet een muziekspektakel worden met de bekendste DJ's van Nederland. John Veer noemt het een WOW indoor festival met namen als Wildstylez, Vato Gonzalez & Mc Tjen, Code Black, Kenneth G, The Prophet, Bassmodulators, Bas van Hees, Daniel June, Mc Da Syndrome en nog vele andere grote namen.

De website van The Central Dome, www.thecentraldome.nl, is al online gegaan en zal volgens John Veer uitgroeien tot hét uitgaansplatform in Nijkerk. Deze website is ook geschikt gemaakt voor tablets en smartphone's. De kaarten zijn nu verkrijgbaar via de website, via Paylogic en bij alle Primera Shops in Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie