WSN verhuist tijdelijk

31 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - WSN gaat haar kantoor verbouwen. De verbouwing is ingrijpend en geeft overlast voor klanten, relaties en medewerkers. Daarom gaat WSN tijdelijk verhuizen. Vanaf maandag 10 september kunnen bezoekers drie deuren verderop terecht: aan de Van 't Hoffstraat 28. Vanwege de verhuizing is Woningstichting Nijkerk op donderdag 6 en vrijdag 7 september gesloten.

Met de verbouwing van het kantoor wil WSN klaar zijn voor de toekomst. Enkele onderhoudswerkzaamheden zijn hiervoor al meerdere jaren uitgesteld. Nu pakt WSN door en gaat het noodzakelijk onderhoud uitvoeren en het kantoor ingrijpend verbouwen. Dat geldt voornamelijk voor de werkplekken van de medewerkers. De ontvangsthal blijft grotendeels zoals die is. Huurders en relaties kunnen ook de service blijven verwachten die ze gewend zijn.

Bereikbaarheid tijdens en na verhuizing

Op donderdag 6 en vrijdag 7 september verhuist WSN van Van 't Hoffstraat 40 naar Van 't Hoffstraat 28. Daarom is het kantoor gedurende die twee dagen gesloten. Donderdag 6 en vrijdag 7 september is WSN alleen voor noodgevallen via het gebruikelijke telefoonnummer (033) 247 74 00 bereikbaar.

Op donderdagmiddag 6 september is ook geen e-mailverkeer mogelijk.

Vanaf maandag 10 september is WSN klaar om huurders en relaties te ontvangen op het tijdelijke adres.

Naar verwachting is de verbouwing in december gereed en keert WSN dan terug naar het vernieuwde pand.

Nieuw woningaanbod

In verband met de sluiting van het kantoor wordt woensdag 5 september geen aanbod huurwoningen gepubliceerd. Op woensdag 12 september wordt het nieuwe woningaanbod weer geadverteerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie