Zevende editie Veluwse Fietsdag bij VVV Nijkerk

28 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Voor het zevende jaar op rij vindt op dinsdag 7 augustus aanstaande de Veluwse Fietsdag plaats. Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor € 3,50 een route verkrijgbaar. Daarbij ontvangen de deelnemers een aantal kortingscoupons om deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers langs de route organiseren. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een medaille. Zoals ieder jaar zijn voor de Veluwse Fietsdag nieuwe routes uitgezet. De routes van de Veluwse fietsdag zijn na afloop als gewone fietsroute te koop bij de Veluwse VVV-winkels. VVV Nijkerk is deze dinsdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

De route vanaf VVV Nijkerk is circa 42 kilometer en gaat langs het uiterste randje van de Veluwe richting Amersfoort. Tijdens deze route komt u op plaatsen waar u misschien nog niet eerder gefietst heeft. De route gaat dan ook niet over de knooppunten, maar is voor u uitgeschreven. Na eventueel een korte stop bij Overbos Recreatiepark kunt u uw route verder vervolgen door Hooglanderveen en richting centrum Amersfoort. Op de terugweg gaat de route langs Huize Hoevelaken en via Nijkerkerveen weer terug naar Nijkerk. Deze route wordt mede gesponsord door Boni supermarkt (Wheemplein), Overbos Recreatiepark en De Postkamer Nijkerk.

De deelnemende VVV's zijn: Apeldoorn, Ede, Eerbeek, Elburg, Epe, Ermelo, Garderen, Heerde, Hoenderloo, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Rheden, Twello en Voorthuizen.

Met vragen over de route en activiteiten kunnen de deelnemers terecht bij VVV Nijkerk. Meer informatie is ook te vinden op www.vvvnijkerk.nl en verkrijgbaar via telefoonnummer 033-2464465.

De activiteiten rondom de Veluwse Fietsdag hebben het doel de Veluwe als fietsbestemming te promoten.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Beeldmateriaal is te vinden op http://www.flickr.com/photos/develuwe/sets/72157626710116112/. U kunt de foto's op de door u gewenste grootte laten toesturen via de optie 'share via e-mail', die linksboven de foto staat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kirsten Casius, VVV Nijkerk, tel. 033-2464465, info@vvvnijkerk.nl .

advertentie
advertentie