Puzzel mee voor de Dierenambulance

30 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Hondencentrum WRAF organiseert zaterdag 25 augustus om 14.00 uur een hondenpuzzeltocht in Nijkerk voor Dierenambulance Nijkerk en omstreken. ,,Wij zijn betrokken bij het welzijn van dieren en met name honden. Voor ons dus een logische keuze om eens iets ten bate van de Dierenambulance te organiseren'' aldus Mandy van Gelder. ,,De vragen die je tijdens de wandeling tegenkomt zijn soms best pittig, het is dan echt zoeken geblazen. Maar dat maakt het een leuke uitdaging. De wandeling loopt door het stadscentrum en duurt ruim één uur.'' geeft Famke van Buren aan.

Aan het einde van de puzzeltocht is er voor de baas een lekker kopje koffie, aangeboden door restaurant Den Volle Buick. Op hun terras zal ook de prijswinnaar bekend gemaakt worden, deze gaat naar huis met het boek ,,Help, mijn hond valt bomen aan!'' Daarnaast krijgen alle deelnemers een kortingsbon voor een cursus of training bij Hondencentrum WRAF. Aan de honden is ook gedacht; Dierenwinkel de Oostermolen heeft voor hen een lekkere versnapering klaarliggen!

De kosten zijn €7,50 per deelnemende hond. De volledige opbrengst gaat naar Dierenambulance Nijkerk en omstreken.

Aanmelden is nodig, graag uiterlijk voor 20 augustus via: www.hondencentrumwraf.nl of stuur een mail naar info@hondencentrumwraf.nl. Je ontvangt dan een bevestiging met startlocatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie