Brocante- en Curiosamarkt op Plein en Kolkstraat

29 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Tientallen kramen vol met oude brocanterieën, antiquiteiten en curiositeiten tegen een decor van een beek, bomen en oude panden en gezellige terrassen. De liefhebbers van oude spullen in allerlei genres kunnen aanstaande zaterdag 4 augustus tussen 9.00 uur en 17.00 uur hun hart weer ophalen op de jaarlijkse Brocante- en Curiosamarktmarkt van Stichting Plein Promotie Nijkerk (SPPN) op het Plein en in de Kolkstraat.

Veel brocante handelaren en antiquariaten uit het hele land, aangevuld met een aantal boekhandelaren, bieden dan hun waren weer aan aan het publiek, dat vaak op zoek is naar spullen waar men al jaren naar op zoek is om hun verzameling aan te vullen of te completeren of leuke hebbedingetjes.

Niet alleen brocante handelaren en antiquariaten, ook verzamelaars uit het hele land hebben de weg naar de Nijkerkse Brocante en Curiosamarkten allang gevonden. Zaterdag 11 augustus is weer de jaarlijkse Nijkerkse Boekenmarkt, ditmaal niet op het Plein maar in de hierop aansluitende Kolkstraat en op het parkeerterrein Koetsendijk. Het Plein is die dag weer het decor van de openingsevenementen van de jaarlijkse Zomerfeesten in de binnenstad.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie