Nieuwe activiteiten voor mensen met NAH

23 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - NAH-Interactief is een nieuw initiatief op de Noordwest Veluwe. Door Interaktcontour, MEE Veluwe en diverse welzijnsorganisaties is NAH-Interactief opgestart. Speciaal voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) is het lastig om andere mensen te ontmoeten, omdat zij door een ongeluk, ziekte, hersenbloeding of andere oorzaak, letsel hebben gekregen. Er zijn daardoor problemen ontstaan en veel zaken die vroeger gewoon waren, gaan dan minder makkelijk. Mensen met NAH hebben behoefte aan contacten met andere mensen, net als ieder ander, maar door hun letsel gaat dit moeilijker. NAH-Interactief wil hen hierbij helpen door het organiseren van themabijeenkomsten in verschillende gemeenten op de Noordwest Veluwe.

De tweede bijeenkomst is op zaterdagmiddag 29 september van 14.00 tot 16.30 uur in Nijkerk. Er is dan een gezellige Meet & Greet High Tea voor mensen met NAH en hun partners/mantelzorgers. Een bijzonder ontmoetingspunt om in contact te komen met lotgenoten. Daarnaast zal gepeild worden aan welke activiteiten en thema's er behoefte is voor volgende bijeenkomsten van NAH-Interactief.

De deelnemersbijdrage is 3,50 euro per persoon. Opgave gaat via telefoon, post en mail: AC Nijkerk, Oranjelaan 79, 3862 CX Nijkerk, 033 2457535, a.vanhouttum@interaktcontour.nl. Welzijn Barneveld, Nieuwe markt 6, 3770 AH Barneveld, 0342 745004. m.vandenengel@welzijnbarneveld.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie