School Diermen spaart voor het Hospice

5 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - School Diermen heeft aan het 100-jarig Jubileum een actie gekoppeld voor een goed doel dichtbij. Gekozen is voor het Hospice in Nijkerk.

De kinderen hebben 200 vellen postzegels verkocht met een afbeelding van het Hospice. Ook hebben ze zelf kaarten gemaakt en verkocht. Bij de festiviteiten en receptie stond er een fooienpot voor het Hospice.

Bij elkaar kon dinsdag 3 juli het mooie bedrag van € 429,53 overhandigd worden de kinderen die het meeste gespaard hadden.

De kinderen hebben enthousiast voor dit mooie doel gespaard en hebben allen ook in die periode het Hospice bezocht. Hier kregen ze een rondleiding, bekeken een video met uitleg over het reilen en zeilen in het Hospice. Ook kregen de kinderen een mok als aandenken. Ze weten nu meer van het goede werk, dat door veel vrijwilligers, gedaan wordt in Nijkerk.

Op deze bijzondere morgen werd ook de prijs uitgereikt voor de winnaar van de ballonnenwedstrijd. Maandag 14 mei sponsorde UNIVE, in de feestweek ter ere van het 100-jarig bestaan, een ballonnenwedstrijd. De ballon van Patrick van de Hengel kwam tot in Duitsland. Hij ontving een cadeaubon van Bart Smit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie