Authentiek Naambord als afscheidscadeau van groep 8

5 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De zes afscheidnemende leerlingen van groep 8 (Anton, Arjan, Bas, Leon, Selena en Manouk) van basisschool de Appelgaard uit Appel (Nijkerk) hebben woensdagmorgen 4 juli als afscheidscadeau een authentiek naambord aan hun school aangeboden.

Een van de ouders vond enige tijd geleden een paar roestige letters in een opberghok en kwam met het idee om deze weer in ere te herstellen. Dinsdagavond werden de letters tegen de gevel bevestigd en woensdagochtend was het zover dat de kinderen het cadeau, dat geheim moest blijven, konden aanbieden aan hun 'oude' school.

De oorspronkelijke letters waren 'Christelijke School Appel' en daaraan zijn nu enkele letters toegevoegd. Nu staat er tegen de gevel aan de Barneveldseweg: Christelijke School De Appelgaard. Geheel in de sfeer van de al meer dan 100 jaar bestaande school. De letters waren afgehangen met vele vrolijk gekleurde ballonnen en na een paar confetti schoten trokken de leerlingen de ballonnen weg. Het schoolhoofd en de leerkrachten wisten duidelijk van niets en waren erg enthousiast over het resultaat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie