Zwarte band voor zeven judoka's en jiu-jitsuka's

2 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Door de Judobond Midden Nederland werd afgelopen zaterdag in Wijk bij Duurstede examens afgenomen voor de zwarte band van zowel judo als ook jiu-jitsu. Van Club Rebel deden hier drie judoka's en vier jiu-jitsuka's aan mee.

Joey Meijer en Julian Buissant des Amorie lieten een mooi examen zien en slaagden voor de 1e dan, Joey van Rootselaar al in bezit van de zwarte band (1e dan) deed examen voor de 2e dan en slaagde ook. Bij het examen van jiu-jitsu deden Mick Langeberg en Jolanda Wachtmeester-Meijerink examen voor de 1e dan. Ze slaagden allebei. Judoleraar van Club Rebel Casper van Leeuwen, al in bezit van 3e dan judo, deed examen voor de 1e dan jiu-jitsu. Jacob Jan Duijst, al in bezit 5e dan Judo, 5e dan karate en 1e dan jiujitsu deed examen voor de 2e dan jiu-jitsu. Ook zij slaagden beiden.

De nieuwe zwarte banders werd in de sportschool gehuldigd voor het behaalde resultaat en mochten hun namen toevoegen aan de lijst van zwarte bandhouders van de sportschool. Deze erelijst hangt in de dojo.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie