Voorlichtingsdag Telecom Schalk en Solcon

4 juli 2012 om 00:00 Ondernemend

Sinds enkele jaren geleden de gemeente Nijkerk is voorzien van glasvezel, hebben velen de weg naar de voor hen juiste providers al gevonden. Internet en e-mail zijn niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk van particulieren, bedrijven en instellingen. Een perfecte digitale bereikbaarheid is dan ook van het grootste belang. Glasvezel biedt daarvoor de snelheid en betrouwbaarheid, met meer dan voldoende capaciteit voor uitbreiding naar de toekomst. Internet via glasvezel is bovendien symmetrisch: het versturen van informatie (uploaden) gaat net zo snel als het binnenhalen van informatie (downloaden).

NIJKERK - Wie interesse heeft in glasvezel, maar de beslissing vooruit schuift omdat niemand precies weet te vertellen wat de voordelen zullen zijn, is van harte welkom tijdens de voorlichtingsdag die Telecom Schalk en Solcon houden.

door Maureen van Goethem

Dat merkt ook Kees Schalk van Telecom Schalk/Optie #1, die in Nijkerk de glasvezelabonnementen van Solcon aanbiedt. Beide bedrijven houden op zaterdag 7 juli een speciale voorlichtingsdag over glasvezel. ,,Ook in Nijkerk is steeds meer behoefte aan glasvezel’’, zeg Kees Schalk van Telecom Schal/Optie #1. ,,We werken al ruim vijf jaar samen met Solcon en hebben uitstekende ervaringen met deze provider. Solcon scoort al geruime tijd uitstekend bij de Consumentenbond en we kunnen de abonnementen van Solcon dan ook van harte aanbevelen.’’

Wie een vraag heeft over een product van Solcon of persoonlijk advies wil, kan de voorlichtingsdag bezoeken in de winkel van Telecom Schalk/Optie #1 aan de Langestraat. ,,Mensen die ondersteuning willen bij het overstappen kunnen we daarbij helpen.

Solcon biedt een volledig abonnement met internet, telefonie en eventueel ook televisie. Groot pluspunt van Solcon is ook het internetfilter, dat als extra dienst ongewenste internetpagina’s automatisch blokkeert’’, aldus Kees Schalk.

De Solcon / Telecom Schalk/Optie #1 Infodag over glasvezel is op zaterdag 7 juli van 9.00 tot 17.00 uur.

u Telecom Schalk, Langestraat 6 te Nijkerk. Tel. 033-2453789. www.telecomschalk.nl

advertentie
advertentie