REHAU wint de 538 Limo Lunch

26 juni 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Altijd 'n vrolijke verrassing om te horen hoe een collega in de prijzen valt. Zo ook voor de medewerkers van REHAU in Nijkerk. Accountmanager Martin Hoogland won onlangs bij Radio 538 de Limo Lunch. Dus kwam op dinsdag 26 juni de inmiddels bekende 11 meter lange limo voorrijden bij het bedrijf in Nijkerk.

Acht collega's mochten tijdens de lunch meerijden in de superluxe limousine. Bij REHAU is de lunch vrij uitgebreid, maar de Limo van Radio 538 biedt toch net wat extra's… met een vette geluidsinstallatie, een spiegelplafond, een echte dj-booth, Xbox, neonverlichting en drie minibars. Het management had enkel het nakijken - je hebt nou eenmaal baas boven baas.

REHAU

REHAU is sinds 1957 in Nederland en sinds 1989 in Nijkerk gevestigd. REHAU heeft als doel, met individuele kunststofrecepturen nieuwe toepassingsgebieden te betreden en conventionele materialen door effectievere polymeren te vervangen. Daarvoor brengt REHAU consequent de branchespecifieke kennis en ervaring uit haar drie peilers bouw, automotive en industrie samen. Klanten en eindverbruikers profiteren overal ter wereld van REHAU's knowhow en professionaliteit op het gebied van kunststofverwerking.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie