NijSoCo met weeralarm

25 juni 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Weer alarm of niet de Formido NijSoCo show gaat door. Afgelopen donderdag hebben wederom meer dan 300 voetballers zich voor de derde keer laten doorweken. Dat mag de pret niet drukken. Statistici beweren dat de vier avonden 'slecht weer generale' een prachtige slotdag voorspelt. Een ode aan de doorzetters is echter zeker op z'n plek.

Er heeft zich in deze 4e speelronde een bijzondere gewaarwording voorgedaan. Zeer tegen alle verwachtingen in heeft, het in de Copa Cerveza spelende team 'De Dissel', een hele punt gepakt. Een treurend 'het Derde Helft' als resultaat. Met 1 punt is 'de Dissel' daarmee de gedoodverfde rode lantaarndrager van de gehele Formido NijSoCo.

De NijSoCo organisatie maakt zich op voor een slotdag op 30 juni, die een planning met militaire precisie vergt. De dag belooft een groot spektakel te worden, waar over de hele dag zo'n duizend spelers, toeschouwers en feestvierders worden verwacht.

Het geheel wordt aangevangen met het NijSoCo Kids Tournament. Inmiddels uitgegroeid naar maar liefst 24 jeugdteams in 3 leeftijdscategorieën. Tweehonderd spelertjes onder de 12 jaar zullen hun opwachting maken. In de Copa el Vivero zullen teams met daverende namen als 'de nieuwe Messi's, Seven-Up!, de Mannies, Toppertjes en Schalke04 strijden om de prijzen. Hetzelfde geldt in de Copa el Nino, waar teams zoals de Vedettes, Cool Boys en Blommetjes elkaar zullen treffen. Tenslotte wordt de derde poule bemand door Blauwe Helden Junior, de Giants, de Boefjes en het andere Oranje! Alle speelschema's staan inmiddels op de nijsoco.nl website. Tussen de wedstrijden door kunnen de kids zich vermaken met alle door Covebo activiteiten zoals ballen schieten, springkussens, panna kooien enz. Voor iedere activiteit kunnnen de Kids muntjes winnen en daarme mooie prijzen bemachtigen. Vanaf 9.30 uur is iedereen van harte uitgenodigd.

Na het Kids Tournament zijn de Copa del Sol, Copa Contado, Copa Cerveza, Copa Reserva en natuurlijk de Copa Chica Bonita aan de beurt. Voor het eerst dit jaar zal de finale extra aandacht krijgen. De teams worden onder begeleiding van zomers drumklanken begeleid door 'De Afslag' nijkerk. De Copa del Sol zal worden afgetrapt door een heuze pupil van de week. Tenslotte wordt er live verslag gelegd van de finale.

Ook het entertainment zal dit jaar weer prima verzorgd zijn. Zoals ieder jaar zal de Championsleague achtige finale direct worden opgevolgd door een knallende surprise act. Dit jaar belooft acrobatisch, muzikaal en grappig te worden. Organisatie bureau L&G suppport heeft dit jaar niét B-Hetty maar de nieuwe telg Sharon van stal gehaald. Sharon staat in de regio bekend om haar knallende en krachtige optredens. Knallende top40 nummers worden afgewisseld met bekende Pop/rock nummers. Ondanks zijn drukke agenda heeft de organisatie ook dit jaar weer DJ Sven weten vast te leggen. Hoe DJ Sven vorig jaar het publiek naar een hoogtepunt wist op te zwepen staat nog in menig geheugen gegrift.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie