Bike Totaal Steven Koelewijn geopend

27 juni 2012 om 00:00 Ondernemend

Het bedrijf uit Spakenburg is al sinds 1937 actief in de fietsverkoop. Wijlen Steven Koelewijn Sr. startte in die tijd het bedrijf, dat in 1979 werd overgenomen door Steven Koelewijn Jr.. Hij op zijn beurt zette het bedrijf samen met zijn compagnon Lambert Boekhout regionaal op de kaart, door een grote fietsenwinkel op het industrieterrein in Spakenburg te openen. In 2007 werd het familiebedrijf overgenomen door zoon Larry Koelewijn, samen met zijn compagnons Marcel Muys en Jan Huygen. Sindsdien hebben zij verder aan de toekomst van het bedrijf gewerkt.

HOEVELAKEN - Het is u wellicht niet ontgaan: Sinds begin juni is er een nieuwe fietsenwinkel geopend op De Wiekslag 1 in het voormalige pand van Werkman Tweewielers.

door Maureen van Goethem

De opening van de winkel in Hoevelaken laat zien dat Koelewijn een ambitieus bedrijf is, dat graag wil groeien. Jan Huygen, eindverantwoordelijk voor de vestiging in Hoevelaken, benadrukt dat er een nieuwe winkel geopend is en dat het geen bedrijfsovername betreft. ,,Het bedrijf Werkman Tweewielers gaat verder in Ede en blijft daarmee dus bestaan. Wel kan iedereen die in de afgelopen tijd een fiets heeft gekocht op De Wiekslag gewoon bij ons terecht, ook voor garantie en service. We zijn dealer van alle grote merken, waaronder Gazelle, Batavus, Koga, Sparta, Giant en Cortina,’’ aldus de ondernemer.

Metamorfose

Het is allemaal in een heel snel tempo gegaan. Slechts twee maanden geleden was er het eerste contact met Werkman. De winkel heeft een ware metamorfose ondergaan: het oogt licht, ruimtelijk en gezellig. De koffieautomaat die midden in de winkel staat, nodigt uit om een kopje koffie te drinken. U bent dus ook van harte welkom om even een kijkje te komen nemen en om ‘een bakkie te doen’.

Scooters

Bike Totaal Steven Koelewijn heeft ook, zij het op kleine schaal, scooters in het assortiment van de merken Peugeot, SYM, Aprilia, Vespa, Tomos, Turbho. Voor onderhoud van uw bromfiets en/of scooter kunt u dus ook terecht.

Op fietsgebied kan er uit een grote voorraad van zon 600 fietsen geleverd worden. Als een fiets niet voorradig is in Hoevelaken, kan deze de volgende dag gewoon meegenomen worden vanuit Spakenburg.

u Bike Totaal Steven Koelewijn. De Wiekslag 1, Hoevelaken. Tel. 033-7370272. hoevelaken.biketotaal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie