Gospelkoor Say Yes viert haar tweede lustrum

27 mei 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Zaterdag 2 juni viert gospelkoor Say Yes haar tweede lustrum en dit willen ze graag met alle belangstellenden vieren. Say Yes is de naam van een jong en enthousiast gospelkoor uit Zwartebroek, opgericht op 27 mei 2002, die onder begeleiding van dirigente Wilma Bouwman is uitgegroeid tot een groep van 35 leden. Een koor dat dus 10 jaar bestaat en dit tweede lustrum wil vieren met een jubileumconcert voor alle donateurs, sponsors, oud-leden en iedere andere belangstellende. Dit concert zal zaterdag 2 juni 2012 gepresenteerd worden vanuit de gereformeerde P.K.N.kerk in Zwartebroek,de kerkzaal is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Na het concert is iedereen uitgenodigd om nog onder het genot van een hapje en drankje deze feestelijke dag af te sluiten.

Aan het concert zal Ralph van Manen met zijn band optreden. Uiteraard zal Say Yes zelf ook een deel van de avond voor haar rekening nemen, maar ook samen met Ralph van Manen optreden.

Say Yes is een gospelkoor dat niet alleen door optredens de Heer wil dienen maar ook door diaconaal werk te steunen. Daarom zijn er aan het jubileum twee goede doelen verbonden die wij als Say Yes van harte willen steunen. Deze goede doelen zijn: Stichting Onder de Vleugels, de voedselbank Barneveld-Nijkerk

Met de acties die Say Yes het afgelopen jaar gehouden heeft is een geldbedrag opgehaald dit geldbedrag hopen we tijdens het jubileumconcert in de vorm van een cheque te overhandigen aan de vertegenwoordigers van deze goede doelen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie