Winkelen bij Jumbo als bruidscadeau

27 mei 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Evert van den Berg en Tineke van der Zwaag zijn op 25 mei getrouwd. Als (groot-)ouders, broer en (schoon-)zus van de bruidegom wilde de familie Van den Berg hen iets origineels aanbieden. Al gauw dachten ze aan 'gratis een paar minuten winkelen'. Het was voor het bruidspaar een volslagen verrassing!

door Gerrit Steen

Nadat ze op locatie Schaffelaar in Barneveld in het huwelijk waren getreden en op weg waren naar 'Sparrendam', kregen ze de opdracht om bij een parkeerplaats tegenover de Jumbo even te stoppen. Daar verzamelden zich ondertussen alle daggasten, waarna ze hen op deze actie trakteerden.

Het bleek voor het bruidspaar wel moeilijk om in korte tijd en zo totaal onvoorbereid hun karretje vol te laden met nuttige producten. Onder aanmoediging van de gasten, het winkelend publiek en de medewerkers van de Jumbo is het toch gelukt. Het resultaat was een leuk versierde winkelwagen die toch bijna vol was met boodschappen. Samen met het team van de Jumbo, waarmee de familie dit voorbereid had, kon van een geslaagd cadeau gesproken worden!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie