Inschrijving timmerdorp bijna van start!

6 mei 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op 1 juni zal de inschrijving van het timmerdorp Hoevelaken van start gaan. Het timmerdorp is een twee daags evenement voor alle kinderen (6 t/m 12 jaar) die in Hoevelaken wonen of naar school gaan. Tijdens deze twee dagen worden er in groepjes van maximaal 8 kinderen en een begeleider een fantastische hut gebouwd. Door te timmeren, te zagen en te versieren kunnen alle kinderen zich heerlijk uitleven om hun 'droompaleis' te realiseren.

Dit jaar wordt het timmerdorp gehouden op maandag 9 en dinsdag 10 juli a.s. op het terrein van touwtrekvereniging de 'Spoortrekkers' aan de Middelaarseweg 6 te Hoevelaken.

Inschrijven voor het timmerdorp kan door het aanmeldformulier op de website www.timmerdorp-hoevelaken.nl per 1 juni in te vullen. De kosten voor het timmerdorp zijn 10,-- euro per kind. Voor eten en drinken wordt goed gezorgd, de kinderen hoeven alleen een hamer mee te nemen.

Om het timmerdorp, zoals elk jaar, weer in goede banen te leiden zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een groepje kinderen te begeleiden. Je hoeft echt geen timmertalent te hebben, tenslotte zijn het de kinderen die aan het werk gaan. Aanmelden als vrijwilliger kan via de website.

Wilt u meer informatie over het timmerdorp kijk dan op de website www.timmerdorp-hoevelaken.nl of bel met Saskia Turk 06-51853085.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie