Introductie Skype in bibliotheek

4 mei 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Dinsdag 22 mei verzorgt SeniorWeb Nijkerk een Skype introductie in de bibliotheek van Nijkerk, Frieswijkstraat 99. Vanaf 10.15 uur is er ontvangst met koffie of thee, de aanvangtijd is 10.30 uur, sluiting uiterlijk 12.00 uur.

De toegang is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk maandag 21 mei, via de website van www.bibliotheeknijkerk.nl, of in de bibliotheek.

Deze introductie is voor iedereen die altijd al meer heeft willen weten over (video)bellen via internet. U krijgt uitleg over het hoe en wat en de voordelen van Skype. Maar ook de nadelen worden toegelicht. Tevens wordt een demonstratie gegeven van deze nieuwe manier van contact onderhouden en aan het eind wordt een vragenrondje gehouden.

Skype

Een speciale gebeurtenis, die nieuwe outfit, dat prachtige uitzicht, een geweldige wedstrijd... Met videobellen met Skype kunt u dit en nog veel meer delen met uw vrienden en familie. De mooiste momenten hoeven door niemand meer gemist te worden. Voor mensen op zakenreis, opa's en oma's op vakantie, vrienden die ver weg wonen: dankzij videobellen doen afstanden er niet meer toe!

Samenwerking

De Bibliotheek Gemeente Nijkerk en Stichting SeniorWeb Nijkerk hebben de handen ineen geslagen en zullen een aantal keren per jaar gezamenlijk een introductiebijeenkomst organiseren over onderwerpen die voor de bezoekers van beide instellingen interessant zijn. De eerste bijeenkomst gaat over Skype.

advertentie
advertentie