Arno Mijnten wint 'Hoevelaken Heeft Talent'

3 mei 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Tijdens Koninginnedag vond in Hoevelaken de talentenjacht 'Hoevelaken Heeft Talent' plaats, winnaar werd Arno Mijnten. Dick van Baardewijn sleepte de tweede prijs in de wacht, gevolgd door Grand Scott die de derde prijs mee naar huis mocht nemen. 'Hoevelaken Heeft Talent' werd omlijst met een gevarieerd muziekprogramma op De Brink waarbij Concordia de show opende, gevolgd door Line Dance Wil Kramer & Friends en de Blue Basement Big Band. De Drive in show Party Sound verbond de verschillende onderdelen op passende muzikale wijze.

Hoevelaker Arno Mijnten begeleidde zichzelf met gitaar en mondharmonica en zong 'I Follow Rivers' van Triggerfinger, 'Heart Of Gold' van Neil Young, 'I'm Yours' van Jason Mraz en 'Brabant' van Guus Meeuwis. Juryvoorzitter John van de Bunt prees Arno voor zijn totale presentatie. Naast deze winnaars dongen ook Aart de Gier, Dieuwertje van Egten, Hanneke Doppenberg, Simon de Rooij, Music Experience, Rosalie van Hinsbergen en Suzanna Berg mee naar de prijzen. Jurylid Claudia Streza, die zelf ooit in de finale van de Soundmixshow schitterde met de vertolking van Mariah Carey, verzorgde een spetterend gastoptreden.

Zaterdagmiddag 12 mei 2012 worden er om 14.00 uur video-opnames van winnaar Arno Mijnten op De Brink gemaakt die daarna op YouTube gezet worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie