Zomermarkt Amaris Arkemheen

3 mei 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op 6 juni is er een zomermarkt bij Amaris Arkemheen! Er zijn diverse braderiekramen? Ook voor de kinderen zijn er vele leuke activiteiten opgezet. De markt is van 13.00 tot 17.00 uur. Dit jaar is het thema van de zomermarkt 'laat de bus rijden', vanwege de campagne voor de bewonersbus.

Wat is er te doen?

Op deze zomermarkt staan kraampjes van het Rode kruis, Intratuin, Akketas, Sjapka, Prins Heerlijk, Con Amore, Villa Joep, Yvonne's Borduurkraam, Stoutenborgh, Amaris Thuis en nog vele anderen. Uitrusten kan op het terras, onder het genot van een hapje of een drankje. Er zijn volop kraampjes met eten en drinken en er is zelfs ouderwets lekkere melkmoes te koop. Voor de kinderen is er een springkussen, ze kunnen geschminkt worden en meedoen aan de kleurwedstrijd.

De zomermarkt heeft dit keer het thema 'laat de bus rijden'. Wij hebben dit thema gekozen omdat we hard aan het sparen zijn voor een eigen bus. Op die manier kunnen we zelf activiteiten ondernemen met de bewoners, zonder afhankelijk te zijn van andere bedrijven.

Amaris Arkemheen

Arkemheen levert kwalitatieve zorg op maat in Nijkerk en omstreken. Amaris Arkemheen wil een professionele functie vervullen in de regio, waar zorgvragers kwalitatieve zorg op maat kunnen krijgen op het moment dat daar behoefte aan is. Als u graag thuis wilt blijven wonen, maar sommige zorgtaken u zwaar vallen, kunnen wij u thuiszorg bieden onder de naam Amaris Thuis.

advertentie
advertentie