Vernieuwde cursus 'Gezond en fit Zwanger'

27 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Icare Jeugdgezondheidszorg start woensdag 6 juni 2012 met de cursus 'Gezond en fit zwanger''. In zeven bijeenkomsten, waarvan één samen met partner, worden zwangere vrouwen voorbereid op de bevalling. Na de bevalling zijn er nog twee bijeenkomsten.

In de recent geheel vernieuwde zwangerschapscursus, krijgt u informatie over de zwangerschap en doet u oefeningen waarmee de bekken en rug- en buikspieren versterkt worden. Ook wordt er geoefend met technieken die helpen bij de opvang van weeën en pershoudingen. De cursus biedt ook gelegenheid om ervaringen te delen met andere zwangere vrouwen. In de bijeenkomsten na de bevalling is er aandacht voor het weer versterken van de rug-, buik- en bekkenbodemspieren versterken en verbetering van de conditie.

De cursus vindt plaats aan de H. Nouwenstraat 18, 3863 NV NIJKERK, van 19.30 tot 20.30 uur. De kosten zijn € 82,50 voor leden van de Icare Ledenvereniging, niet-leden betalen € 165,-. In sommige gevallen geeft uw zorgverzekeraar korting of een volledige vergoeding. Kijk in uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u interesse? U kunt zich direct aanmelden via www.icare.nl. Voor telefonische aanmelding of vragen kunt u bellen met de Zorgcentrale 0900 8833 of een mail sturen naar prenataleondersteuning@icare.nl.

advertentie
advertentie