Boerenmaandag ballonnenwedstrijd

27 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK- Ter gelegenheid van Boerenmaandag werd er door het Nijkerkse IT beheer en automatiseringsbedrijf ArchiLogiQ, een ballonnenwedstrijd georganiseerd voor de kinderen.

Jochem Pleizier (2 jaar) uit Nijkerk mocht de eerste prijs uit zijn nog jonge leven in ontvangst nemen.

In het centrum mochten kinderen een kansje wagen en een goed gevulde helium ballon loslaten. De top 3 van de ballonnenwedstrijd zou een Intertoys tegoedbon winnen.

120 kinderen deden mee aan de ballonnenwedstrijd, zij hebben de oranje ballonnen los gelaten op geschikte plekken in de stad.

Jochem Pleizier zag zijn ballon uiteindelijk een afstand van 150 km afleggen. In het Duitse plaatsje Viersen, dicht bij Mönchen Gladbach, kwam zijn ballon neer. Timon Davelaar (13 jaar) en Nathan van Geelen (3 jaar) volgde op een afstand van 70- (Velp N-B) en 50 km (Beuningen Gld).

Op woensdag 25 april ontvingen zij uit handen van directeur Edward Flink hun verdiende prijs. Na de prijsuitreiking vertrokken de tevreden winnaars met hun ouders naar de Intertoys om de tegoed bon te verzilveren. Zij lieten al weten volgend jaar op de Boerenmaandag weer mee te doen met de ArchiLogiQ ballonnenwedstrijd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie