Fleur het voorjaar op met UNICEF!

27 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De voorjaars- en zomercollectie van UNICEF verrast weer met mooie kaarten en leuke cadeaus voor kinderen en volwassenen. Bloemen staan dit voorjaar centraal bij de kaarten, in foto's van ranonkel en tulp, mooie tuinen, tekeningen en aquarel. Hiermee fleurt u de dag helemaal op!

Voor de kinderen zijn er leuke spellen voor verschillende leeftijden, een speelset om de fantasie de vrije loop te laten en natuurlijk een lekkere knuffelbeer.

U kunt heel eenvoudig, door een kaart te sturen of iets leuks weg te geven, iemands dag kleuren. Daarmee kleurt u ook uw eigen dag, want u zult zien hoe prettig het is om iemand blij te maken. Met UNICEF-kaarten en cadeaus kleurt u nóg een dag. De dag van een kind dat dankzij uw keuze geholpen kan worden. En dat hoeft niet veel te kosten: één geschenkdoos = schriften en pennen voor 36 kinderen!

Verras vrienden of familie met één van de originele cadeaus uit de collectie. Wat dacht u van de Thaise sfeerlichtjes? Een prachtig geschenk, vervaardigd in een project in Thailand dat zelfredzaamheid van mensen bevordert. De kaarsenhouders zijn gemaakt van gerecycled glas met een handgeschepte papieren versiering. Erg sfeervol voor bijvoorbeeld op de tuintafel tijdens een zachte zomeravond.

Alle kaarten en cadeaus worden exclusief voor UNICEF gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. UNICEF kiest voor milieuvriendelijke materialen, recycling en fair trade. Dat maakt de collectie duurzaam. Er zijn cadeautjes en kaarten in alle prijsklassen. Het mooiste aan de UNICEF-collectie blijft natuurlijk de meerwaarde, doordat u met de aankoop van UNICEF-producten mogelijk maakt dat kinderen elders in de wereld worden geholpen.

Verkoop in Nijkerk

In Nijkerk vindt de verkoop van de UNICEF kaarten en cadeaus plaats van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 mei a.s. bij supermarkt Boni, Wheemplein.

De gehele collectie is op afspraak te bekijken, te kopen en te bestellen bij mw. A. van den Brink-Brouwer, Hazelaarshof 8, Nijkerk, tel. 2453050.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie