Wine en dine bij De Dolle Joncker

26 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op woensdag 9 mei organiseert Wijnhandel en Slijterij de Moor en Restaurant de Dolle Joncker een Wine en Dine. De avond staat in het teken van lekker eten gecombineerd met passende wijnen. De koks van de Dolle Joncker zullen een 4-gangen menu voorschotelen en alle gangen worden begeleid met passende wijnen van Wijnhandel de Moor. Tijdens het diner wordt tekst en uitleg gegeven over de geschonken wijn. Deze wijnen kunnen na afloop besteld worden.

Renske van Galen van bloemenwinkel Mea Flora verzorgt deze avond het bloemetje op tafel, dit ter promotie van haar nieuwe bedrijfsonderdeel Bloemenvoorthuis.com; een webshop waar u losse bloemen kunt bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

De Wine en Dine vindt plaats op 9 mei in Restaurant de Dolle Joncker. Kosten van de avond bedragen € 49,50 per persoon. Vanaf 18.30 uur bent u welkom, aanvang van het diner is 19.00 uur.

Reserveren voor deze avond kan zowel telefonisch als via de mail Wijnhandel en Slijterij de Moor, tel. 033 2452554, info@wijnhandelslijterijdemoor.nl of Restaurant de Dolle Joncker, tel. 033 2459544, mail@dollejoncker.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie