Judoka Sam Liemburg wint 3e prijs Lentetoernooi in Wehl

25 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK/WEHL - Afgelopen zondag deden 3 judoka's van Club Rebel mee aan het Lentetoernooi in Wehl. Op dit toernooi waar hoog niveau judo was te zien deden onze judoka's het erg goed.

Sam Liemburg kwam wat moeilijk uit de startblokken en verloor zijn eerste partij. Door zeer goed grondwerk en een aantal mooie worpen en houdgrepen won hij zijn volgende drie partijen en behaalde zo de kruisfinale. Daar verloor hij de halve finale, maar wist de herkansing in de kleine finale wel te winnen en werd daarmee derde.

Jelle van den Hoven zat in een zware poule, in zijn partijen moest hij het afleggen op de grondtechnieken, waar hij aanliep tegen een verwurging en andere goede technieken, maar aan z'n inzet heeft het niet gelegen. Helaas viel hij buiten de prijzen.

Tigo Renes begon zijn toernooi goed, en won z'n eerste partij met een vol punt (ippon) de tweede partij ging verloren, maar dit herstelde hij in de derde partij, en won deze met een houdgreep. Ook z'n vierde partij verloor hij waardoor hij net de kruisfinale miste en buiten de prijzen viel.

Coach Joey Meijer kijkt terug op een goed toernooi en sterk toernooi met een uitstekende derde prijs als resultaat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie