Leerlingen Guido de Brès Amersfoort winnen finale 'Manager van het Jaar'

24 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK/AMERSFOORT - De Nijkerkse Havo-scholier Daan Blok heeft met zijn klasgenoten Peter van Diggele en Eric Wubs de eerste prijs gewonnen tijdens de landelijke finale van de Bizzkids Management Competitie 2012. De scholieren volgen hun opleiding op de Amersfoortse school Guido de Brès

Aan Bizzkidz 2012 hebben ruim 5.000 leerlingen uit Nederland en België deelgenomen. Zij vormden een managementteam en namen elke ronde online beslissingen voor hun fictieve onderneming.

Na de spannende voorrondes bleven uiteindelijk 18 finaleteams over, die bij Hogeschool van Amsterdam waren uitgenodigd voor de spannende finaledag. Gedurende deze dag moesten zij het fictieve bedrijf DigiSoft marktleider maken in de zwaar concurrerende markt voor educatieve en entertainment games.

Uiteindelijk wist het team Sounds Retail van GSG Guido de Brès uit Amersfoort en MPlay3it van het Keizer Karel College uit Amstelveen de eerste prijs in de wacht te slepen.Als klap op de vuurpijl kregen de 'Managers van het jaar 2012' een rondrit door het centrum van Amsterdam in een exclusieve negen meter lange limousine.

advertentie
advertentie