Jong stel blaast eetcafé De Wiekslag nieuw leven in

13 april 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Na 34 jaar krijgt het bruine eetcafé De Wiekslag een nieuwe eigenaar. Hoevelaker Harmen van Huffelen neemt na ruim dertig jaar het stokje over van de vorige uitbater Jan Koops. Een nieuwe kaart met verse producten, gecombineerd met de vertrouwde spareribs - dat is het idee. Zo staan er vanaf zondag 22 april carpaccio, zalmfilet en arretjescake op de kaart.

,,Ik ben in Hoevelaken opgegroeid en wat ik miste is een gezellig bruincafé. Jarenlang heb ik met veel plezier in de Bubbels en Babbels gewerkt en toen ik hoorde dat De Wiekslag te koop was begon het meteen te kriebelen. Ik heb zin om lekker voor mensen te koken en feesten te geven. We hebben een nieuwe kaart en geven het café een kleine make over. Mijn vriendin Jennifer Boots wil ook de horeca in, dus we doen dit samen'', aldus Harmen, de nieuwe eigenaar.

Zaterdag 21 april is er een groot openingsfeest en Harmen en Jennifer nodigen alle inwoners van Hoevelaken en omstreken uit een gratis glaasje champagne te drinken op de nieuwe start. De keuken is vanaf 22 april geopend.

advertentie
advertentie