Kick off 59e Tulpenrallye bij de Crea & Artiva Groep

13 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op zaterdag 14 april 2012 is het zover. Crea & Artiva stelt haar pand beschikbaar voor de technische keuring van de Tulpenrally. De keuring is niet alleen bedoeld voor deelnemers. Alle belangstellenden die de geur van klassieke sportauto's willen opsnuiven zijn op deze spectaculaire dag van harte welkom.

Tijdens de technische keuring worden alle formaliteiten afgehandeld. Tevens ontvangen de 200 equipes alle benodigde materialen om aan de start te kunnen verschijnen. Alleen met een goedgekeurde klassieker mag de rally gereden worden. Er zullen auto's in vier verschillende klasses aanwezig zijn: vintageklasse, tour- sport- en expertklasse.

De Tulpenrally wordt gereden van 6 tot en met 12 mei 2012. Na 20 jaar van sponsoring rijdt Theo Huijbreghts, directeur van Crea & Artiva, ook dit jaar weer mee met de rally. Hij zal de etappes door Nederland, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland in een Renault 1969 R8 Gordini rijden. De Tulpenrally sponsort verschillende goede doelen zoals AMAC, Oud voor behoud en KiKa. Frits Wester en Roelof Hemmen zullen dit jaar de KiKa equipe vormen. Zij zullen de rally rijden in een Volvo 131 uit 1967.

Crea & Artiva stelt haar pand op de Bezembinder 2 op zaterdag 14 april van 10.00-15.00 open.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie