Groot bridgefestijn in Hoevelaken

13 april 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op zaterdag 21 april houdt de Bridgeclub Klaverslag in Hoevelaken voor de dertiende keer zijn Cafébridgedrive.

Een recordaantal van 188 bridgeparen heeft zich ingeschreven voor deze altijd gezellige bridgedrive. Dat betekent, dat bijna 400 mensen in acht horecagelegenheden gaan bieden en spelen om het hoogste percentage van die dag te halen.

Na de derde ronde wordt in de diverse horecagelegenheden de lunch genuttigd en dat kan zijn in De Klepperman, De Gillende Keukenmeid, De Foep, Phoenix, Le Petit Maître, De Haen, De Kopperhof of Bella Venezia.

De wedstrijdleiding van die dag is in handen van Jan de Beer en Ine Veenhuis, gesteund door 8 table- officers en een postbode.

De table-officers zorgen voor een goede en juiste gang van zaken in de wedstrijdzalen. Zij zorgen dat de deelnemers aan de juiste tafels plaatsnemen en zij verzamelen de wedstrijduitslagen, die vervolgens door de ,,postbode'' naar het wedstrijdcentrum worden gebracht, waar de prestaties worden uitgerekend.

Aan het einde van de dag is er natuurlijk het spannende moment van de prijsuitreiking, die dit jaar zal geschieden door het erelid en oprichtster van de Bridgeclub Klaverslag Ine Veenhuis.

Zoals elk jaar is er weer een rijkgevulde prijzentafel, met cadeaus die door enthousiaste vrijwilligers zijn ingezameld bij onze sponsoren, de plaatselijke middenstand, die we hiervoor bedanken. En natuurlijk gaat onze dank ook uit naar de vele vrijwilligers en onze hoofdsponsor PriceWaterhouseCooper.

Uw interesse in de bridgesport gewekt? Wij willen u graag als leden verwelkomen op onze clubavond op de maandagen. De contributie bedraagt € 85,00 per jaar. Daarvoor kunt u het hele jaar bridgen in onze gelegenheid Grand Café en Partycentrum De Haen. In de winter wordt op de maandavonden de onderlinge paren competitie gehouden alsmede viertallen- en ladderwedstrijden. 29In de zomermaanden is er zomerbridge voor leden en ook niet-leden zijn van harte welkom. De prijs van deelname per paar voor niet-leden is € 4,00. En als u de eerste beginselen van het kaartspel onder de knie wilt krijgen, wij zijn bezig met het opzetten van een bridgecursus voor beginners, gymnastiek voor de geest.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de B.C. Klaverslag op internet: www.klaverslag.nl of bij de secretaris 033-4945508.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie