Straatvoetbal in Nijkerk

11 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Voor de tweede keer op rij gaat het WSN straatvoetbal weer van start in de gemeentes Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Ook dit jaar neemt Jeugd en jongerenwerk in samenwerking met WSN en Sport 2000 weer de organisatie in handen.

Na een zeer succes vol 1ste editie van het WSN straatvoetbal toernooi, hoopt de organisatie dit jaar op nog meer deelnemers en natuurlijk nog meer mooi straatvoetbal.

Ook dit jaar strijden weer teams van twee jongens en meisjes in verschillende leeftijdcategorieën om de prijzen.

De organisatie streeft als doel na om straatsport te bevorderen. Tevens willen we ook kinderen en jongeren uit verschillende kernen bij elkaar brengen. Ook is het evenement juist bedoeld als stimulans om mensen in de wijken met elkaar in contact te brengen. Daarnaast is het bevorderen van sport bij jongeren een belangrijke doelstelling.

Ook voor de tweede editie zal het straatvoetbalcircus weer langs de gemeenten Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen trekken op verschillende pleintjes zal weer het mooiste voetbal tentoon gesteld worden. Het toernooi dit dit jaar vier voorrondes en één spectaculaire finale die zal plaatsvinden in het centrum van Nijkerk. De opening van het toernooi zal gaan plaatsvinden op woensdag 16 mei op het plein van de Koningin Beatrix school.

De teams die mee willen doen kunnen zich inschrijven bij de Jongerencentrum Chill-Out of Blits. Ook bij sportverenigingen en scholen zijn inschrijfformulieren te vinden. Ook kan je een inschrijfformulier aanvragen bij lars@jongerenwerknijkerk.nl. De kosten voor deelname zijn € 2 per team. De wedstrijden vinden vooral plaats op woensdagmiddagen in mei en juni.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie