Horecabedrijven Van den Tweel weer onder eigen vlag

10 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK/AMERSFOORT - Regardz, aanbieder van bijzondere vergaderlocaties voor de zakelijke markt, wordt met ingang van 1 juli 2012 weer opgesplitst in twee afzonderlijke bedrijven. Dat hebben de beide grootaandeelhouders, Gerard van den Tweel uit Nijkerk en Job Heilijgers, vorige week besloten. Beide bedrijven zullen commercieel nauw met elkaar blijven samenwerken.

Dat het concern met een nieuwe strategie zou komen, was al langere tijd bekend. Regardz is een fusieproduct van zestien meeting- en vergadercentra van AHM Hospitality Management BV en de horecadivisie van de Van den Tweel Groep uit Nijkerk. Beide bedrijven fuseerden in 2008. De boogde synergie bleek echter in de praktijk niet optimaal tot uiting te komen. De verscheidenheid van de diverse locaties van Regardz bemoeilijkte een eenduidige marketing.

Gerard van den Tweel zei in een reactie, dat na de fusie in 2008 is gezocht naar nieuwe concepten voor het bedrijf. Van den Tweel: ,,De bedrijven die afkomstig waren uit de Van den Tweel Horeca Groep kwamen onvoldoende tot hun recht in de gekozen werkwijze. Daarom is in goed overleg besloten dat onze bedrijven weer onder eigen vlag gaan opereren. De ontvlechting zal per 1 juli aanstaande geëffectueerd worden."

Van den Tweel wil nu werken aan een nieuw bedrijfsmodel voor de bedrijven van de Van den Tweel Horecagroep. Dat zijn hotel De Heerlickheijd van Ermelo, hotel Ampt van Nijkerk, evenementencentrum Hart van Hollands in Nijkerk en vergader- en eventlocatie De Mariënhof in Amersfoort. Van den Tweel: ,,We kunnen weer volledig focussen op onze eigen bedrijven. Onze gasten en relaties mogen erop rekenen dat weer de oude, vertrouwde kwaliteit geboden wordt in onze bedrijven in Amersfoort, Nijkerk en Ermelo.''

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie