Nijeboulers spelen voor hospice

10 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Jeu des Boulesvereniging De Nijeboulers organiseerde zaterdag een goede doelentoernooi, waarvan de opbrengst bestemd is voor het Hospice Nijkerk. Na afloop van het toernooi overhandigde Chris van der Heiden, voorzitter van De Nijeboulers, een cheque van € 1.060,00 aan Wim Koelewijn, voorzitter van de Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o.

De Nijeboulers organiseert één keer per jaar een goede doelentoernooi en stelt hun opbrengst beschikbaar aan dit doel. Dit jaar is de keus op het hospice gevallen. De belangstelling voor het toernooi was groot. Er deden 87 deelnemers mee, waaronder 10 personen die nog nooit hadden gebould. De deelnemers trotseerden het frisse weer en speelden op de buitenbanen in een geanimeerde sfeer.

Er vond een lotenverkoop plaats waarvoor sponsoren vele prijzen beschikbaar hadden gesteld. Zij dragen het hospice ook een warm hart toe. Het toernooi werd gewonnen door Jansje Loos en Rikus van Veldhuisen. Het toeval wil dat zij een beker ontvingen die vorig jaar geschonken is door Gert van Veldhuisen, de zoon van Rikus van Veldhuisen. De schenker van de beker deed verleden jaar mee aan de marathon van New York ten bate van KiKa (Kinderen Kankervrij). De Nijeboulers ondersteunden hem en KiKa met een goede doelentoernooi.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie