Deroue naar geflatteerde 13e tijd Estoril

8 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN/ESTORIL - Na de derde dag van de Red Bull Rookies trainingen, die onder mindere weersomstandigheden verreden werd, stond Scott Deroue nadat de organisatie de tijden van de tweede en derde trainingen gecombineerd had uiteindelijk als 13e genoteerd.

Deroue : ,,Het spetterde, er stond veel wind en het was eigenlijk te koud om te rijden. De organisatie gaf vooraf aan de nadruk te niet te zeer te leggen op het zetten van snelle tijden. Ik heb me dan ook geconcentreerd op het zoeken naar een juiste afstelling voor de eerste race in Jerez. Dat de waarschuwing niet voor niets was bleek uit aantal valpartijen. Ik kijk met een goed gevoel terug op deze drie dagen, veel kilometers gemaakt, niet gevallen, veel getest en gewerkt aan de juiste afstelling voor de eerste race . Die 13e tijd zegt me dan ook niet alles. Als morgen de race zou zijn was ik er helemaal klaar voor."

Vrijdag vertrekt Deroue naar Assen waar zaterdagochtend met de trainingen voor de nieuwe gecombineerde klasse het ONK-seizoen van start gaat.

advertentie
advertentie