Presentatie van het Country Mill Dreamteam

8 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het Country Mill Dreamteam zorgt voor een spectaculaire demonstratie om hun team voor 2012 te presenteren. Het wordt een bijzondere ruitersportavond in manege Luxool, komende donderdag 12 april.

Het uit 6 ruiters bestaande team wordt gesteund door diverse sponsors zodat de Dreamteam-ruiters met deze extra steun kunnen uitkomen op internationale wedstrijden.

Zes ruiters geven een presentatie van hun eigen discipline.

Karin van Bekkum uit Zeewolde heeft diverse Nederlandse en Europese titels op haar naam staan. Zij zal dit jaar weer deelnemen aan het NK, EK en ook de World Show in Amerika. Karin rijdt western en zal een demonstratie 'trail' laten zien. Hierbij is het de bedoeling dat zij haar paard over een kunstmatig aangelegd parcours manoeuvreert en daarbij met minimale hulpen het paard door het parcours loodst.De toeschouwers kunnen haar jureren op aanwijzing van een jurylid. Degene die de hetzelfde jureert als de jury maakt kans op leuke prijzen.

Merel Peper uit Nijkerk rijdt dressuur. Zij zal een kür op muziek demonstreren. Merel is reeds Europees kampioen geweest bij de Young riders. Haar doel voor 2012 is lichte tour starten met Up to Date en met hem internationale wedstrijden rijden.

Suzanne Pen uit Epe zit in het A kader van de endurance,klasse IV. Zij behaalde zilver op het NK Endurance 2011 (160 km!!) en heeft deelgenomen aan het EK Endurance in Frankrijk. De meest prestigieuze wedstrijd die zij dit jaar zal rijden is het Wereldkampioenschap Endurance in Engeland.

Demi Vermeulen rijdt dressuur aangepaste sport grade II. Zij heeft goed gepresteerd op onder andere het NK 2011 waar zij zilver behaalde en een bronzen plak bij de kür op muziek op het EK 2011. Demi is hard aan het trainen zodat ze hopelijk mee kan doen aan de Paralympics 2012 in Londen. Zij zal een kür op muziek rijden.

Ewoud Boom uit Nijkerk is Nederlands Kampioen samengesteld mennen (klasse 4). Bij het WK heeft hij de 5e plaats individueel en de Zilveren Teammedaille behaald.Ewoud zal o.a. laten zien hoe een goed gereden dressuurproef voor menners er uit hoort te zien. Je kan rekenen op een verrassende demonstratie van zijn men-kunsten!

Alice Naber-Lozeman is bij het grote publiek al zeer bekend. De geboren Nijkerkse, momenteel woonachtig in Biddinghuizen, is met verve de beste eventing amazone van Nederland. Zij is meermalen Nederlands Kampioen en is zich momenteel aan het voorbereiden om te mogen meedoen aan de Olympische spelen van 2012 in Londen. Voor de demo avond van 12 april heeft ook zij een zeer spectaculaire demo voorbereidt.

De toegang is gratis en de manege is open vanaf 19.00 uur. De presentatie begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie