CDA Nijkerk praat over landelijke toekomst

3 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De CDA afdeling Nijkerk-Hoevelaken houdt op 11 april 2012 een discussieavond over het rapport 'Kiezen en verbinden - politieke visie vanuit het radicale midden' van het CDA Strategisch Beraad. Gastspreker voor deze avond is mw. Janny Bakker-Klein, een van de leden van het Strategisch Beraad en medeopsteller van het rapport.

Het Strategisch Beraad, onder voorzitterschap van Aart-Jan de Geus, presenteerde zaterdag 21 januari jl. zijn rapport. Het woord is nu aan de leden en andere belangstellenden om het rapport te bespreken en mee te denken over de 'agenda 2025'. De resultaten van de Nijkerkse discussieavond zullen meegenomen worden bij de definitieve vaststelling van het rapport tijdens het voorjaarspartijcongres van het CDA op 2 juni.

De discussieavond vindt plaats in Vergader- en congrescentrum De Schakel aan Oranjelaan 10 te Nijkerk. Aanvang: 20.00 uur. Zowel CDA-leden als niet-leden zijn van harte welkom. Het rapport 'Kiezen en Verbinden' is te downloaden vanaf de website van het CDA (www.cda.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie