Peuters naar nieuwe locatie Oranje Nassauschool

2 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Maandag was het zover! Peuterspeelzaal de Woelige Hoek en de buitenschoolse opvang van Villa ONS konden hun intrek nemen in hun nieuwe lokaal. Vorige week is de nieuwbouw van de Oranje Nassauschool opgeleverd. Daarna is er hard gewerkt om de ruimte gezellig en fris aan te kleden en al het meubilair te verhuizen van de Tuinstraat naar het Eijkmanplantsoen. En het resultaat mag er zijn.

Alle kinderen en ouders van de speelzaal waren uitgenodigd om maandag een kijkje te komen nemen en de reacties waren zeer enthousiast. De kinderen waren flink onder de indruk van alle gekleurde ballonnen die de opening een feestelijk tintje gaven.

Ook de kinderen van de buitenschoolse opvang vonden het nieuwe lokaal prachtig, maar bovenal waren ze onder de indruk van de grote keuken die naast het lokaal ligt. Hier zullen binnenkort heel wat koekjes en lekkere hapjes klaargemaakt worden!

Woensdagmiddag 25 april volgt de officiële feestelijke opening van 14.30 - 16.30 uur en hiervoor is natuurlijk iedereen van harte uitgenodigd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie