Homeopathie bij dieren

30 maart 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De vakvereniging van klassiek homeopaten voor dieren, BKHD, organiseert van 10 tot 16 april 2012 een week van de homeopathie.

Martine (Silvana) du Floo, heeft vorig jaar haar 4 jarige opleiding tot klassiek dieren homeopaat afgerond aan de School voor Homeopathie te Amersfoort en volgt op dit ogenblik de opleiding tot humaan klassiek homeopaat. Ze zal in Leusden, Amersfoort en Nijkerk op verschillende locaties lezingen en openbare consulten aanbieden.

Klassieke homeopathie berust op natuurwetten. En wordt al eeuwen toegepast. Tevens is het een uiterst systematische methode om de eigen levenskracht van een lichaam te stimuleren om zodoende een ontstane ziekte te helpen genezen (het zelfherstellende vermogen van het lichaam).

Zonder levenskracht zou het lichaam niet in stand kunnen worden gehouden. Een klein wondje groeit 'vanzelf' weer dicht, bij een goede vitaliteit zal het lichaam zelf afrekenen met virussen, bacteriën en dergelijke, cellen sterven af en het lichaam vormt zelf weer nieuwe. Als de levenskracht verstoord is ontstaan er klachten.

Uiteraard is het van belang altijd in samenwerking met (dieren)arts te kiezen voor homeopathie. Dieren kunnen ook geholpen zijn met homeopathie.

Martine zal vertellen waar homeopathie vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en welke vormen van homeopathie er zijn en hoe het op dieren van toepassing kan zijn.

Tevens zal ze op diverse locaties een openbaar consult aanbieden, zodat mensen kunnen zien hoe zoiets in zijn werk gaat.

Bij Antaris te Leusden is er zelfs voor twee consulten aansluitend aan de lezing een gratis privé consult met een klein huisdier(hond, kat, konijn) af te spreken. Er is ruimte voor twee consulten, maar er moet daarvoor wel van te voren een afspraak gemaakt worden. Buiten deze twee consulten is het niet de bedoeling, dat eigen dieren mee komen.

Wilt u komen kijken meldt dan even via informatie.pegasus@gmail.com op welke locatie u wilt komen luisteren. Deelname is gratis.

U kunt dit mailadres ook gebruiken om een afspraak te maken voor een van de twee gratis consulten.

PROGRAMMA

10 april K.C. Zoys Amersfoort openbaar consult 20.00 uur

11 april Country Mill Nijkerk lezing 15.00 uur

12 april Antaris Leusden lezing 19.30 uur

12 april Antaris Leusden consulten op afspraak 20.00 uur

13 april K.C. Zoys Amersfoort lezing/openbaar consult 20.00 uur

15 april Stadsboerderij Vosheuvel Amersfoort lezing 14.00 uur

15 april Stadsboerderij Vosheuvel Amersfoort openbaar consult 14.30

Informatie: Martine du Floo

Informatie.pegasus@gmail.com

0650523566

www.infopegasus.eu

advertentie
advertentie