Lions Club organiseert Beursvloer Hoevelaken

23 maart 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op 10 oktober 2012 beleeft Hoevelaken een primeur in de gemeente Nijkerk: de eerste Maatschappelijke Beursvloer georganiseerd door de Lions Club Hoevelaken. De plaats waar Maatschappelijke instellingen en het bedrijfsleven elkaar kunnen vinden voor vraag en invulling van maatschappelijke behoeften.

De Beursvloer Hoevelaken is een initiatief van de Lions Club Hoevelaken met als doel maatschappelijke organisaties in Hoevelaken en het lokale bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen en samenwerking tussen partijen tot stand te brengen ('matches'). De Beursvloer is een landelijk fenomeen dat haar succes al in vele steden heeft bewezen. Duizenden matches zijn al gemaakt waarbij het bedrijfsleven mankracht, denkkracht of middelen ter beschikking heeft gesteld om maatschappelijk organisaties te helpen, terwijl andersom maatschappelijke organisaties een bijdrage hebben kunnen leveren aan het lokale bedrijfsleven. Heel serieus, maar vooral ook, heel erg leuk. Een geweldige plek om te netwerken en op een andere dan financiële manier invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deelname aan de beursvloer is kostenloos.

Comité van Aanbeveling

Teneinde goede verbindingen te ontwikkelen met de maatschappelijke instellingen en het lokale bedrijfsleven is een Comité van Aanbeveling (CvA) samengesteld die de Lions adviseert bij de organisatie van het evenement. Naast wethouder Geert Horst hebben enkele bekende Hoevelakers enthousiast zitting genomen in dit gezelschap: Coos van Rijswijk (Oranjevereniging) en huisarts Martin Beeres vertegenwoordigen de maatschappelijke instellingen. Het bedrijfsleven wordt vertegenwoordigd door Leon Breuers (Interfer), Carel van Eijs (Meeuwsen Ten Hoopen) en Gerard van Straalen (van Straalen Kappers).

Sinds 20 maart is de website van de beursvloer officieel gelanceerd: http://beursvloerhoevelaken.nl. Op de website vindt u naast veel inhoudelijke informatie over de Beursvloer ook de mogelijkheid om uw maatschappelijke instelling of onderneming aan te melden voor deelname. Tevens kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief en persberichten.

De organisatie stelt zich ten doel om minimaal 50 matches te realiseren tussen instellingen/verenigingen en ondernemingen en zodoende de sociale samenhang binnen Hoevelaken te versterken. In de komende maanden zullen leden van de Lions Club Hoevelaken contact opnemen met alle relevante partijen in Hoevelaken teneinde hen te interesseren voor deelname aan de Beursvloer.

advertentie
advertentie