Nijkerk Doet: open dag DAC

8 maart 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op vrijdag 16 maart houdt dagactiviteitencentrum (DAC) Nijkerk een open dag. Geheel in stijl wordt het een actieve dag. In samenwerking met NL Doet zal het fietsenhok 'gepimpt' worden en wordt er een overdekte buitenruimte gemaakt. Bezoekers kunnen bovendien hun slag slaan tijdens de garage-sale of gratis deelnemen aan diverse workshops, zoals zeep maken.

Anne-Marie Schram, psychiater en directeur zorg van GGz Centraal regio Veluwe & Veluwe Vallei, zal de 16de maart 's ochtends om 9.00 op een bijzondere en creatieve wijze uur het startsein van deze dag geven. Meteen daarna kunnen de bezoekers aan de slag. Meedoen met de opknapklus van het fietsenhok? Aanmelden kan via www.nldoet.nl. Creatievelingen kunnen aanschuiven bij een van de workshops en koopjesjagers kunnen terecht bij de garage-sale die het DAC in samenwerking met de nieuwe kringloopwinkel van 's Heerenloo houdt. Alle bezoekers ontvangen bovendien een leuke attentie, verzorgd door Toptraktaties. Vrijblijvend langskomen kan natuurlijk ook. Koffie en thee staan klaar.

DAC Nijkerk maakt onderdeel uit van GGz Centraal. Het DAC biedt inloop, dagbesteding en arbeidsrehabilitatie aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Iedereen is welkom om hier op 16 maart tussen 9.00 - 17.00 uur een kijkje te komen nemen. DAC Nijkerk is gevestigd in het pand met de rood-oranje kozijnen op Nijverheidsweg 7, 3862 RJ Nijkerk. Meer informatie? Bel naar 033 2462767 of mail dacnijkerk@ggzcentraal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie