Winterconcert Aristakes in De Haen

5 maart 2012 om 00:00 Nieuws

Aristakes is een Oud-Hoevelaker en zeer bekend als voormalig eigenaar van Star Travel Reisburau. De Armeense allround entertainer is al ruim 35 jaar actief in de muziekindustrie. In de jaren tachtig brak hij door met grote hits als 'Don't wanna live without you' en 'Kom in mijn armen', een duet met Ciska Peters, maar hét hoogtepunt in zijn loopbaan als zanger was toch wel het live zingen van het Armeense volkslied voorafgaand aan de kwalificatiewedstrijd Nederland-Armenië op 30 maart 2005 in het PSV stadion, hetgeen werd uitgezonden voor SBS6.

HOEVELAKEN - Op zondagmiddag 11 maart staat er in Grand Café De Haen een bijzonder optreden gepland: pianist, zanger en entertainer Aristakes verzorgt dan een sfeervol winterprogramma. Deze middag zal extra hartverwarmend worden aangekleed met een welkomstdrankje en een stamppotbuffet. door Gerrit Steen

Neil Diamond

Als entertainer weet Aristakes het publiek op geheel eigen wijze te vermaken. Zijn repertoire laat zich omschrijven als allround, maar nummers van Neil Diamond zijn Aristakes' specialiteit. Hij wordt daarom ook wel 'de Nederlandse Neil Diamond' genoemd. Verder speelt en zingt hij in de stijl van Elton John, Billy Joel, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Ronan Keating, Michael Bublé, Sting, Robbie Williams, etc. De muziekliefhebber kan genieten van de warme klanken van pianist/zanger Aristakes, omlijst met goede wijn en een heerlijk winterseizoen buffet.

Inschrijven

Belangstellenden zijn op zondag 11 maart vanaf 15.00 uur van harte welkom, waarbij u ontvangen wordt met een gratis drankje. Het optreden van Aristakes begint om 16.00 uur, met in de pauze een uitgebreid stamppotbuffet. Na het buffet volgt het tweede gedeelte van het concert tot omstreeks 19.00 uur. De entreeprijs voor deze sfeervolle middag bedraagt € 25,- p.p. (inclusief een drankje en stamppotbuffet). Inschrijving via het Aristakes Contact Formulier onder vermelding van: naam /aantal personen /tel. en E-mailadres of tel. 06-22660994. Kijk hiervoor bij 'agenda' op www.aristakes.nl.

advertentie
advertentie