UVV Nijkerk lanceert nieuwe website

24 februari 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Unie Van Vrijwilligers meldt met trots de lancering van haar nieuwe website. Die is te vinden op www.uvv-nijkerk.nl.

Bestuursvoorzitter Jan Meeuwissen informeert: ,,Onze website was aan een opfrisbeurt toe. We wilden dat de website uitstraalt waar UVV voor staat: persoonlijk, dynamisch, overzichtelijk, helder, eenvoudig, tijd en aandacht voor iedereen die dat nodig heeft. We hebben onze nieuwe communicatiecoördinator Yvonne Krol gevraagd hier vorm aan te geven."

Yvonne Krol vult aan: ,,In de afgelopen twee maanden hebben we alle activiteiten en informatiestromen binnen onze stichting geïnventariseerd en zoveel mogelijk geautomatiseerd.We selecteerden Mathilde Dusol uit Nijkerk om de fotografie te verzorgen. Bij UVV Nijkerk staan de mensen centraal. De mensen die zij fotografeerde en die op de website te zien zijn, zijn ook echt deelnemers aan UVV activiteiten. Gonda Slurink van Atelier WWW in Amersfoort zorgde voor de vormgeving en de bouw van de website. De teksten zijn van mijn hand."

UVV wil geen eenrichtingsverkeer. ,,We willen graag communiceren met onze doelgroep en weten wat er onder de mensen leeft, waar ze behoefte aan hebben" zegt Jan Meeuwissen. "Daarom hebben we de website interactief gemaakt met mogelijkheden om berichten te sturen.Heel veel senioren hebben een computer en beschikken over internet. Voor diegenen die dat niet hebben, blijft UVV Nijkerk informatie op papier verstrekken."

Meer informatie is verkrijgbaar op werkdagen van 9.00 - 11.00 uur bij UVV Nijkerk, Frieswijkstraat 97, 3861 BK Nijkerk, telefoon 033 - 2460115, e-mail info@uvv-nijkerk.nl en website www.uvv-nijkerk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie