Carina Disselen bij De Lotus

11 februari 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Carina Disselen zal woensdag 22 februari waarnemingen doorgeven door gebruik te maken van omgekeerde Tarot kaarten en wastekeningen. Het belooft weer een mooie avond te worden. Graag willen wij u er alvast op attent maken dat op 28 maart Renee en Evert Jan van de Stichting de Regenboogboom ook aanwezig zullen zijn.

Met het organiseren van demonstraties en lezingen willen wij een ieder, die daarvoor openstaat, ondersteunen in zijn of haar geestelijke groei. De bijeenkomsten vinden plaats in ,,De Stoutenborgh'' Sportweg 25 te Hoevelaken. Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) Voor de bijeenkomsten hoeft u niet vooraf te reserveren. De toegang is euro 6.50

Het batig saldo van al onze activiteiten komt volledig ten goede aan ,,De Regenboogboom'', een vrijwilligers project voor alle kinderen die te maken hebben met een (levensbedreigende)ziekte, trauma of handicap. Wij nodigen u dan ook van harte uit de avond bij te wonen. Namens de werkgroep. Louis Haagen.

Voor meer informatie over de avonden zie onze website www.delotushoevelaken.nl u kunt natuurlijk ook altijd bellen met ons mobiele nr.:06 25018350.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie