Een nieuw jaar, een nieuwe naam

15 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

Het is niet niks om na 30 jaar onder een bepaalde naam te draaien om dan te veranderen naar Budget Meubel Putten, maar voor eigenaren Hanny en Driek van Dijk was dit een weloverwogen keuze. Van Dijk: “Wij vinden dat de oude naam niet meer past bij de mooie, nieuwe meubels die we voor een scherpe prijs verkopen. De laatste jaren gaven steeds meer klanten aan dat ze niet hadden verwacht zulke goede producten te treffen door deze oude naam. Het had ook een associatie met gebruikte meubels, terwijl wij geen tweedehands spullen verkopen.”

PUTTEN/REGIO - De Habbekrats Superstore heeft per 1 januari 2012 haar naam gewijzigd in Budget Meubel Putten. De meubelhandel is groot geworden door nieuwe meubels te verkopen voor een goede prijs.

door Maranke Pater

De nieuwe naam zal even wennen worden voor de vele vaste klanten die het bedrijf inmiddels telt. Verder blijft alles hetzelfde, zoals de scherpe prijzen en de goede service. De meubelzaak is in de wijde omtrek van Putten bekend geworden. Door de naamswijziging hoopt Van Dijk dat ook nieuwe klanten een stap over de drempel willen zetten. “Iedereen is welkom om een kopje koffie te komen drinken en ons assortiment te bekijken.”

Budget Meubel Putten spreekt volgens Van Dijk veel mensen aan omdat klanten in vrijwel alle leeftijdscategorieën hier terecht kunnen. Seniorenmeubels als ledikanten en elektrische sta-op fauteuils zijn meubels waar senioren graag voor langs komen. Jong en oud vindt zijn weg in het klassieke en moderne gedeelte of bij woondecoraties, houtsnijwerk en schilderijen.

Budget Meubel Putten biedt tevens complete woonprogramma’s aan. Van slaapkamer tot woonkamer: het hele huis kan in dezelfde stijl worden aangekleed. “Om klanten te ontlasten die gaan samenwonen of trouwen kunnen ze hier hun meubels uitkiezen en deze vervolgens voor langere tijd door ons laten opslaan, zonder dat dit extra kosten met zich mee brengt. Op het moment dat ze nodig zijn, staan wij klaar om alles netjes thuis af te leveren.”

Klanten die dit wensen krijgen een compleet interieuradvies. “We helpen klanten graag om kleuren uit te zoeken die bij hun huis passen.” Op dit ogenblik is het bijvoorbeeld heel trendy om eiken meubelen in een andere kleur te laten spuiten. “Wij kunnen deze meubels in wel 25 verschillende kleuren leveren.”

u Budget Meubel Putten, Ambachtstraat 10, Putten. Tel.: 0341-357689. www.budgetmeubelputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie