Kwartfinales Nationale Voorleeswedstrijd

7 februari 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op woensdag 15 februari en donderdag 16 februari worden in de bibliotheek van Nijkerk kwartfinales gehouden voor de Nationale Voorleeswedstrijd. Aan deze kwartfinales doen 12 leerlingen van groep 7 en 8 mee. Zij werden vorig jaar voorleeskampioen van hun school. De kwartfinales van de Nationale Voorleeswedstrijd worden georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Roodbeen.

De deelnemers zijn aan de voorleeswedstrijd zijn op woensdag 15 februari zijn: Karlijn van de Bor, school Holk, Wim van der Lugt, De Open Kring, Nisrine Rhissi Nabil, Koningin Beatrixschool, Inge Haitsma, Maranathaschool, Marleen van Beuzekom, Rehobothschool, Yasmin Ait Abderrahman, OBS Corlaer

Op donderdag 16 februari lezen voor: Rinck Poorter, Oranje Nassauschool, Shanna Buitenhuis, Ichthusschool, Martijn van de Ven, Prins Willem-Alexanderschool, Rachel van der Sluijs, Johannes Calvijnschool, Wouter de Moor, C.J. van Rootselaarschool, Gysan van de Beek, Schimmelpenninck van der Oyeschool.

De winnaars van de kwartfinales mogen meedoen met de regionale halve finale, die op woensdagmiddag 28 maart in Ermelo wordt gehouden. Zie voor meer informatie over de Nationale Voorleeswedstrijd: www.denationalevoorleeswedstrijd.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie