Scott Deroue klaar voor nieuw seizoen

6 februari 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Voor Scott Deroue mag het seizoen beginnen. Na veel inspanningen is het gelukt om naast deelname aan de Red Bull Rookies Cup met een eigen team van start te gaan in het ONK en enkele IDM races.

Deroue: ,,We hebben hard gewerkt en het begint er aardig op te lijken. Het budget is nog niet helemaal sluitend, maar ik verwacht en ga ervan uit dat het goed komt. Vooralsnog kunnen we gewoon aan het seizoen beginnen. Vorige week arriveerde een speciaal door Arai ontworpen helm met een oranje design waarmee ik in de Red Bull Rookies Cup zal gaan starten, terwijl ook de door Sidi gesponsorde laarzen binnen zijn. Momenteel staat de KTM op de testbank bij Johan Luyten en de resultaten daarvan zijn veelbelovend. Naast Luyten, die me voor zover zijn kalender het toelaat, zal begeleiden kunnen we ook Sjoerd de Jonge, een bekende naam in de racesport, als nieuwe monteur voorstellen die voor het eerst mee zal gaan naar de KNMV -trainingsstage in Spanje van eind februari tot begin maart."

Na de genoemde trainingsessie in Spanje staat voor Deroue het eerste trainingsweekend voor de Red Bull Rookies Cup in het Portugese Estoril op het programma waar Deroue naast intensieve trainingen kennis zal maken met een groot aantal nieuwe Red Bull rijders.

Deroue: ,,Ik heb er zin in en hoop in alle competities het maximale eruit te halen''.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie