Brasserieweken bij Kade 10!

3 februari 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Vorig jaar organiseerde Brasserie Kade 10 voor de eerste keer haar speciale Brasserieweken.

Het team van Kade 10 liet zich inspireren door de landelijke restaurantweek, maar zorgde met de Brasserieweken wel voor een geheel eigen concept, afgestemd op laagdrempelige, aantrekkelijke formule van Kade 10.

Wegens het grote succes, worden de Brasserieweken daarom dit jaar opnieuw gehouden.

Gasten kunnen tegen zeer aantrekkelijke prijzen, kiezen uit speciaal samengestelde 4-gangen menu's.

In de eerste Brasserieweek, van 14-18 februari, wordt het voorgerecht van het menu gratis aangeboden door Kade 10.

Het tussengerecht is bij de prijs van het hoofdgerecht inbegrepen en daarna kan men voor het hoofdgerecht (met allemaal dezelfde prijs) een keuze maken uit maar liefst 3 vis-, 3 vlees- en 1 vegetarisch gerecht.

Als heerlijke afsluiting van het diner kan men kiezen uit 4 verschillende nagerechten en ook hiervoor geldt dat deze gerechten allemaal dezelfde prijs hebben.

In de tweede week, van 21 - 25 februari, wordt het nagerecht van het menu gratis aangeboden. Verder gelden voor dit speciale menu dezelfde mogelijkheden als in de eerste Brasserieweek.

Kortom, de Brasserieweken zijn een perfecte gelegenheid om te genieten van een smaakvol en tegelijk zeer voordelig 4-gangen menu.

Brasserie Kade 10 bevindt zich in Home & Lifestyle De Havenaer in Nijkerk en is door de bijzondere ligging en de uitstekende accommodatie de perfecte gelegenheid voor een letterlijk heerlijke avond uit.

Bovendien kan een heerlijke avond uit, in combinatie met de Valentijnsdag op 14 februari ook nog eens een romantische avond uit worden! Reserveer hiervoor tijdig een tafeltje!

Uiteraard is het ook mogelijk om, tijdens de Brasserieweken, iemand anders te verrassen met een culinaire avond, in de vorm van een dinercheque van Kade 10.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Brasserie Kade 10, Westkadijk 10, 3861 MB Nijkerk / tel.: 033-2464042 / info@kade10.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie