Oppepper voor lichaam en geest

8 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

In onze maatschappij is tijd schaars en rust een luxe. In alle hectiek is het daarom lekker en soms ook zo belangrijk om goed te ontspannen. Idaline geeft diverse wellness massages, zoals hotstone massage, massage op warm waterkussen (zeer geschikt voor zwangere vrouwen), ontspanningsmassage, Dr.Hauschka lichaamsmassage en -schoonheidsbehandelingen. “De grondstoffen voor Dr.Hauschka producten zijn biologisch-dynamisch geteeld. De producten zijn vrij van chemisch-synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en worden niet op dieren getest,” aldus Idaline.

NIJKERKERVEEN - Ieder mens heeft behoefte aan een positieve aanraking en positieve energie. Idaline Koster van Pure Balance uit Nijkerkerveen is ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de kwaliteit van ieders leven.

Door Maureen van Goethem

Er zijn verschillende lichaamsmassages maar één ding is zeker: de Dr.Hauschka lichaamsmassage is heerlijk. De massage kan op vele niveaus een uitwerking hebben, als ontspanning, pijnlijke spieren, om een slechte bloedcirculatie te stimuleren en om een traag lopende lymfestroom te activeren.

Rust, balans en genieten zijn de belevingen die tijdens de Dr.Hauschka lichaamsmassage worden ervaren. Deze massage versterkt het zelf herstellend vermogen. Lichaams- en orgaanfuncties worden versterkt, de lymfestroom wordt bevorderd en de uitscheiding wordt gestimuleerd. De massage leidt tot een diepe ontspanning en een weldadig gevoel.

Verwen-/Cadeaubon

Pure Balance heeft ook verwen-/cadeaubonnen. Een dankbaar cadeau, niet alleen voor levensgenieters, maar ook voor mensen die juist weinig tijd voor zichzelf nemen. Denk eens aan een verjaardag, een huwelijk, tijdens een zwangerschap, als een origineel kraamgeschenk voor de kersverse moeder, als relatiegeschenk, of als een rustpuntje in deze hectische tijd. Zomaar als verrassing voor een vriendin, voor Moederdag of voor Valentijnsdag (14 februari). De bon is overigens veelzijdig en kan ook gebruikt worden voor de aanschaf van verzorgingsproducten.

Ter kennismaking ontvangt u t/m 16 maart 2012 10,00 Euro korting op een behandeling naar keuze. De ontspanning die uw correspondent ondervond was heerlijk. “Ik kon de hele wereld aan, u binnenkort ook?”

u Pure Balance. Tel.: 06-15566566. www.purebalance.nl

advertentie
advertentie