Groeien doe je niet zomaar

31 januari 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Samen met De Volkstuinders Vereniging organiseert Groei & Bloei Nijkerk/Hoevelaken een informatieavond voor iedere tuinliefhebber. Uitgenodigd voor deze avond is de heer Leo Groenleer Van DCM Nederland BV. Hij zal een presentatie geven met als titel: ,,Groeien doe je niet zomaar''. Het gaat over het voeden van de planten in de moestuin, de siertuin en het gazon op een milieuvriendelijke manier met organische meststoffen. DCM is een producent van organische voedingsstoffen voor o.a. de sier- en moestuin. Maar wat zijn voedingsstoffen voor de plant, wat is bodemleven, en waarvan worden organische meststoffen gemaakt? Op deze en nog veel meer vragen zal Leo Groenleer antwoord geven. En als men zelf vragen heeft zal er gelegenheid zijn deze te stellen.

Tijdens de presentatie worden er mooie foto´s van tuinen in binnen- en buitenland getoond. Zo zullen beelden te zien zijn van de tuinen van Villandry in Frankrijk, Barnsdale Gardens van Geoff Hamilton, de tuinen van Sissinghurst en van Wisley Gardens in Engeland. Een wervelende presentatie die men als tuinliefhebber niet mag missen!

De informatieavond wordt gehouden op donderdag 9 februari Aanvang 19.45 uur, locatie Groenhorst College, Luxoolseweg 1 te Nijkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie