Fiets mee voor Ghana

26 januari 2012 om 00:00 Nieuws

REGIO - Zaterdag 28 januari zetten fietsliefhebbers zich in voor de bouw van een moeder en kindafdeling van het St Mary's Hospital in Ghana. De Ghanacommissie van ziekenhuis St. Jansdal organiseert die dag samen met de polikliniek in Nijkerk een spinningmarathon. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur stelt Nautilus Health Club in Nijkerk 55 spinningfietsen en professionele instructeurs ter beschikking voor het goede doel. Wilt u nog mee fietsen? Kijk dan voor meer informatie op www.stjansdal.nl/spinningmarathon.

Nautilus Health Club in Nijkerk stelt haar ruimten en fietsen beschikbaar. Onder professionele begeleiding kan er gefietst worden en voor de kinderen is er kinderopvang. Nauthilus Health Club bevindt zich aan de Oude Barneveldseweg 65c in Nijkerk.

U kunt zich nog opgeven voor de spinningmarathon. Dit kunt u doen door middel van het formulier op de www.stjansdal.nl/spinningmarathon. Opgeven op de dag zelf aan de deur is ook mogelijk.

Op dit moment worden in het St Mary's kinderen opgenomen op de algemene afdeling, maar kinderen zijn kwetsbaar en hun verzorging en verpleging stelt eisen. De opbrengst van de spinningmarathon gaat naar de bouw van een aparte kinderafdeling.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie