Ampt van Nijkerk

1 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

Het is nog maar twee maanden geleden dat Rob Veeger weer is teruggekeerd in zijn vertrouwde omgeving van Hotel Ampt van Nijkerk. Veeger, General Manager & Directeur Hotel Operations, is van mening dat veel mensen onderweg zijn naar een bestemming en onderweg ook graag een kopje koffie of iets anders nuttigen. “Dat doen onze klanten met name het liefst in een huiselijke sfeer. Voor hen hebben wij onze ‘huiskamer’ ingericht. ‘Brasserie de Patio’ is waar een ieder voor een heerlijke koffie, een eenvoudige lunch, een gezellig diner of een informele borrel terecht kan.”

NIJKERK - Na de koerswijziging ontstaan uit een fusie een aantal jaren geleden richting de landelijke zakelijke markt, slaat Ampt van Nijkerk de weg weer in naar de regionale huiselijke gezelligheid. Zoals het vroeger was: een in huiselijke sfeer gebrachte ontmoetingsplaats voor particuliere en zakelijke klanten. Bijvoorbeeld voor mensen uit de regio, die voor, tijdens of na een autorit, fietstocht of wandeling iets in de brasserie willen nuttigen.

door Maureen van Goethem

Ontmoetingspunt

Veeger: “Onze brasserie heeft een vernieuwde, verrassende doch toegankelijke menukaart, met grote en kleine gerechten voor ieders smaak. Een plek waar je bijvoorbeeld een goede erwtensoep kan eten, of een goede biefstuk voorgeschoteld krijgt. Een ruimte waar in informele sfeer vertoefd kan worden. Het is een makkelijk ontmoetingspunt. En er is gratis internet, de mensen zitten heerlijk met de laptop op tafel te werken, hebben bespreking en ontmoetingen.” De keuken gebruikt niet voor niets uitsluitend ingrediënten van topkwaliteit, zoals verse seizoen producten. De comfortabele hoge banken nodigen uit tot een goed gesprek, goed boek of lekker glas wijn. “Dit huiskamergevoel is wat wij naar buiten willen uitstralen.”

Ampt van Nijkerk is een hotel dat beschikt over 110 sfeervolle en comfortabele hotelkamers. Een hotel waar iedereen zich meteen thuis voelt. Uiteraard wordt u ontvangen met bekwaam en leuk hotelpersoneel. Het hotel heeft het decor en de gezelligheid van toen en het beste van nu. Samen scheppen ze een uniek tijdloos kader.

Kortom: Het Ampt van Nijkerk is een plek met alle gewenste faciliteiten, service en gastvrijheid. De brasserie is de hele dag open en bevindt zich vlakbij uitvalswegen naar de Veluwe, Flevoland of de randstad.

uAmpt van Nijkerk

Berencamperweg 4, Nijkerk.

Tel. 033-2471616.

www.amptvannijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie